Intian kulttuurikeskus


:: etusivu
:: Mahatma Gandhin omaelämäkerta
-kirja

:: Buddhan elämä ja budhismi
> Thakuri-rahasto
:: ajankohtaista
:: julkaisut
:: hoitoaineet
:: Intian osavaltiot
:: eksoottista junamatkailua
:: Intia ennätyksinä
:: yhteystiedot ja palaute
:: linkitDipika
Yogita
s. 22.12.Kanchan Gautam
s. 18.1.Nikita
s. 6.4.Anita
s. 16.12.Roshni
s. 14.1.Kajal
s. 7.7.Pooja
s. 10.1.Sonali
s. 22.1.Arti
s. 21.7.Bina
s. 14.12.Sonia
s. 15.9.Neha
s. 24.12.Dipika
s. 1.2. 
Tina
s. 12.4.


Intian kulttuurikeskus toimii yhteistyössä Thakuri-rahaston kanssa, joka pyrkii mm. suojelemaan intialaisa lapsia hyväksikäytöltä ja auttaa heitä kehittymään. Vastasyntynyt
Thakuri-rahasto (Smt. Thakuri Child And Lady Welfare Centre (Regd.)
2/5, Doctor Lane, Gole Market
New Delhi-110001 (India)
e-mail: thakuri@hotmail.com
fax: Int-91-11-23341918
tai
(Intian kulttuurikeskus
PL 682 00101 Helsinki
p. 09-635 616
e-mail: in@intian.fi
Huom! Materiaalista apua Thakuri-rahastolle voi toimittaa Intia-Keskukseen (Yrjönkatu 8-10, 00120 Helsinki), mistä apu toimitetaan eteenpäin.:: toimintaidea  :: toimintaohjelma  :: miten auttaa

toimintaidea
Thakuri on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa apua tarvitsevia naisia ja lapsia ympäri Intian mm. Slummilapsia toimittamalla saatuja lahjoituksia eteenpäin ja jakamalla tietoa perhesuunnittelusta slummialueilla.

Intiassa on esim. miljoonia lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta koulutukseen tai edes ruokaan ja vaatteisiin. Nämä lapset tarvitsevat pikaista apua hyväsydämisiltä ihmisiltä, jotka voivat tarjota lapsille elämisen arvoisen elämän.
Up you go!


  toimintaohjelma
 • Kouluttaa lapsia niin, että heistä kasvaa vahvoja, pelottomia ja hyvän luonteen omaavia. Auttaa heitä ymmärtämään ja kohtaamaan ongelmat ja vastaanottamaan haasteet.
 • Antaa lapselle vähintään yhtenä päivänä viikossa mahdollisuus elää lapsen lailla organisoimalla leikkejä ja hauskoja hetkiä ryhmässä samalla antaen myös yhteenkuuluvuuden tunnetta.
 • Kouluttaa työntekijöitä niin, että lapset saavat parempia tiloja ja ymmärrystä riiston ja moraalisen sekä materiaalisen hylkäämisen sijaan.
 • Avustaa lapsia rahallisesti, jotta he voisivat jatkaa opiskelujaan.
 • Auttaa löytämään lapsille hyviä työpaikkoja ja saamaan parhaat mahdollisuudet.
Up you go!


  miten auttaa
 • Rahallisesti tilillemme: Canara Bank,
  Padam Singh Road, New Delhi,
  tilinumero: SB 22810
 • Materiaalisesti lahjoittamalla mitä tahansa käyttökelpoista tavaraa. Voit tuoda vanhoja vaatteita ja kenkiä ym.tavaraa lapsille ja aikuisille vietävaksi Intiaan. Mainoskynät ,heijastimet , tarrat ym ovat mukavia lapsille vietäväksi Myös hieman huonokuntoiset vaattee käyvät. Jaamme sen eteenpäin tarvitseville.
 • Adoptoimalla lapsen ja tarjoamalla hänelle koulutuksen ja ylläpidon. Thakuri-rahasto auttaa kasvatusvanhempia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa adoptioasioissa.
 • Antamalla aikaa: tehtävämme on valtava, joten osallistuminen kenttätyöhön on tärkeää. Mikä tahansa ajanjakso jonka ehdit uhrata - päivä, viikko, kuukausi - on arvokas.


Up you go!